Afbeelding
Foto: aangeleverd

Kennismaken met een sport via JouwSportPas

Sport Castricum

CASTRICUM - Ben jij of je gezinslid op zoek naar een nieuwe sport of sportvereniging? Of vind je het leuk om meer te sporten? Schrijf je dan nu in voor JouwSportPas (JSP) blok 1; een sportstimuleringsproject van de gemeente Castricum en gemeente Heemskerk, uitgevoerd door Team Sportservice Kennemerland. Het biedt een uitgelezen kans om vrijblijvend kennis te maken met een sport naar keuze, want de kennismaking bestaat uit meerdere lessen. Inschrijven voor JSP blok 1 kan vanaf nu via de website www.noordhollandactief.nl.  

Iedereen die in de gemeente Castricum of Heemskerk woont of naar school gaat, kan gratis of voor maximaal €5,50 drie of vier lessen volgen bij één van de deelnemende verenigingen of sportbedrijven. Met JSP kun je ontdekken welke sport er bij jou past. Je komt niet direct voor hoge kosten te staan, zoals voor kleding, materiaal en contributie. Lid worden van de vereniging of het sportbedrijf na de kennismaking mag natuurlijk wel. 

Sporten voor iedereen
Er is aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen. Er kan kennis gemaakt worden met aikido, atletiek, badminton, Biodanza, bootcamp, CrossFit, freerunning, hockey, karate, mountainbiken, parahockey, rugby, scouting, tafeltennis, turnen, trampolinespringen, trimzwemmen, vechtsport, voetbal, weerbaarheidslessen en diverse dansvormen. Kijk vooral even op Noordhollandactief.nl voor het meest actuele en complete aanbod.

Inschrijven
Inschrijven voor een kennismaking kan eenvoudig op www.noordhollandactief.nl. Filter op de categorie JouwSportPas. Op de website vind je meer informatie over de inhoud van de sporten, de locaties, data en tijden. Afhankelijk van welke sport of welk startmoment je kiest, vindt de kennismaking bij de vereniging of het sportbedrijf plaats tussen 2 oktober en 3 december. Bij vragen over JSP blok 1 kun je mailen naar kennemerland@teamsportservice.nl. 

Afbeelding
Provincialeweg Castricum-Uitgeest afgesloten 9 uur geleden
Afbeelding
Aangepaste openingstijden receptie gemeentehuis 14 uur geleden
Afbeelding
Pont Akersloot tijdelijk uit de vaart, vervangende pont voor fietsers en voetgangers 29 nov., 13:55
Afbeelding
Turnster DOS naar District! 29 nov., 09:07
Afbeelding
Zilveren Schoolkantine Schaal voor Jac. P. Thijsse College 28 nov., 15:04
Afbeelding
Wetenschappelijke archeologische kennis over eerste 1000 jaar van Noord-Holland bijeengebracht in 'Noord-Holland in het eerste millennium' 28 nov., 12:00
Afbeelding
Vrijwilligers: Castricum is blij met jullie 27 nov., 15:16
Afbeelding
Castricumse Rugby Club boekt solide overwinning 27 nov., 11:06
Afbeelding
Ar Keltia in Vredeburg te Limmen 26 nov., 11:35
Afbeelding
Michel Agterberg pakt zwaarbevochten zege 25 nov., 14:42
Afbeelding
Feestelijke opening Kerstdorp van Ron de Boer 25 nov., 09:30
Afbeelding
Gemeente Castricum organiseert cursus 'Politiek Actief' 24 nov., 16:30