Afbeelding
Foto: Theo Beentjes

Superweekend bij Castricumse Rugbyclub

Sport Castricum

CASTRICUM - Aankomend weekend 23 en 24 September gaat voor de meeste teams van de Castricumse Rugbyclub het seizoen weer van start. De club heeft aan de aftrap van dit seizoen meteen een Superweekend, met veel thuis spelende teams.

Jeugd
Bij de jeugd starten op zaterdag de Turven, Cubs, Junioren en Colts hun seizoen met een thuiswedstrijd op Wouterland in Castricum. De Turven, kinderen van 5 tot 8 jaar  spelen om 09.30 uur hun eerste wedstrijd van het seizoen - voor sommigen hun eerste wedstrijd ooit-. De Cubs in de leeftijdscategorie van 12 tot 14 jaar hebben hun kick off van dit seizoen om 12.45 uur tegen de Pickwick players. De Junioren in de leeftijdscategorie van 14 tot 16 jaar speler hun eerste wedstrijd om 11.15 uur tegen de Waterweg Warriors en de hekkensluiter deze zaterdag bij de Jeugd is het Clusterteam van de Colts - De Cazwa Warriors-, zij spelen om 14.00 uur tegen Cluster Groningen/Drenthe.

Ereklasse 
Zaterdag om 16.00 uur spelen de Ereklasse heren hun tweede wedstrijd van dit seizoen tegen RC Diok. Cas heeft een duidelijk doel voor ogen en dit zal op het veld te zien zijn. Het belooft een spectaculaire wedstrijd te worden en zeker de moeite waard om als toeschouwer mee te beleven.

Zondag gaat het voor de Cas Ladies echt beginnen. Na een prachtig seizoen afgelopen jaar hebben zij hun plek in de ereklasse weten te veroveren. Zij staan voor een geweldig mooie uitdaging in de ereklasse. De eerste wedstrijd 24 september zal om 15.00 uur gespeeld worden tegen Rugbyende Utrechtse Studenten. 

Driede
Het altijd krachtige Driede die afgelopen seizoen ook een divisie gepromoveerd zijn en nu in de 2e klasse spelen, spelen zondag om 13.00 uur hun eerste wedstrijd in deze klasse tegen RC Bulldogs.

Kortom, heel veel rugby op de velden dit weekend. Voel je welkom om de teams aan te moedigen en een kijkje te komen nemen, wellicht is rugby wel een mooie sport voor jou! Naast alle wedstrijden die live te beleven zijn worden de Rugby World Cup wedstrijden op groot scherm in het clubhuis live uitgezonden, ook hier is iedereen welkom om de wedstrijden te komen kijken en gezellig een drankje te komen doen. 

Lees ook: Castricumse Rugbyclub maakt groot feest van het wereldkampioenschap rugby

Afbeelding
Provincialeweg Castricum-Uitgeest afgesloten 10 uur geleden
Afbeelding
Aangepaste openingstijden receptie gemeentehuis 15 uur geleden
Afbeelding
Pont Akersloot tijdelijk uit de vaart, vervangende pont voor fietsers en voetgangers 29 nov., 13:55
Afbeelding
Turnster DOS naar District! 29 nov., 09:07
Afbeelding
Zilveren Schoolkantine Schaal voor Jac. P. Thijsse College 28 nov., 15:04
Afbeelding
Wetenschappelijke archeologische kennis over eerste 1000 jaar van Noord-Holland bijeengebracht in 'Noord-Holland in het eerste millennium' 28 nov., 12:00
Afbeelding
Vrijwilligers: Castricum is blij met jullie 27 nov., 15:16
Afbeelding
Castricumse Rugby Club boekt solide overwinning 27 nov., 11:06
Afbeelding
Ar Keltia in Vredeburg te Limmen 26 nov., 11:35
Afbeelding
Michel Agterberg pakt zwaarbevochten zege 25 nov., 14:42
Afbeelding
Feestelijke opening Kerstdorp van Ron de Boer 25 nov., 09:30
Afbeelding
Gemeente Castricum organiseert cursus 'Politiek Actief' 24 nov., 16:30