Afbeelding
Foto: Pixabay

Dave van Kuilenburg pakt iedereen in

Sport Akersloot

AKERSLOOT - Dave van Kuilenburg uit Heiloo heeft donderdag 25 mei de wekelijkse rit in Akersloot om de OIT mountainbike cup op zijn naam geschreven. 

Door het droge weer van de afgelopen weken leek de start op Sportpark de Cloppenburg wel op een momentopname uit de wielerklassieker Parijs-Roubaix waarin de renners door een wolk van stof aan het zicht werden onttrokken. Hieruit kwam Dave van Kuilenburg als eerste tevoorschijn met alle anderen in zijn wiel. Na even te hebben geprofiteerd van zijn stuwende kracht, was zijn tempo voor de meesten te hoog gegrepen. Ben Visser wist zich lang te focussen op de positie van de leider en zijn achterstand te beperken. Toch was hij niet bij machte in het wiel te komen en moest zelfs in het verdere vervolg een grotere achterstand toestaan. 

De volgers reden verbrokkeld achter elkaar aan, waar de opstomende Vincent Beentjes, na even in het wiel van Walter van Kuilenburg op adem te zijn gekomen, nog op zoek ging naar de nummer twee in koers Ben Visser. Het bleef voor Beentjes bij zoeken, want de aansluiting kon hij niet maken. Alwin Hes reed een gedegen koers en kon zich handhaven in de middenmoot. Opvallend was weer het uitstappen van Ron Boendermaker, net zoals zijn laatste deelname van een paar weken geleden. Was het deze keer een zware training van de voorgaande dag, een mechanisch dingetje of moet het gezocht worden in de mentale hoek; de toekomst zal het leren. 

Uitslag: 1. Dave van Kuilenburg, Heiloo 2. Ben Visser, Egmond aan Zee 3. Vincent Veentjes, Castricum 4. Walter van Kuilenbur,g Akersloot 5. Alwin Hes, Bakkum 6. Wout Bakker, Heiloo 7. Barry Schrama, Akersloot 8. Piet Veldt, Akersloot. 

Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 11 uur geleden
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01