Voetbalteams van kindcentra Helmgras en Paulusburcht met supporters op weg naar de KNVB Regiofinale in Den Helder.
Voetbalteams van kindcentra Helmgras en Paulusburcht met supporters op weg naar de KNVB Regiofinale in Den Helder. Foto: aangeleverd

Castricumse voetbalteams in KNVB Regiofinale

Sport Castricum

CASTRICUM - Met een bus vertrokken de voetbalteams van kindcentrum Helmgras en kindcentrum Paulusburcht naar Den Helder voor de KNVB Regiofinale van het schoolvoetbaltoernooi op 18 mei. Bijgestaan door enthousiaste supporters gingen beide teams de strijd aan voor een plaats in de districtsfinale in Uithoorn op 1 juni.

De kampioenen van het Castricumse schoolvoetbaltoernooi hebben op 12 mei de lokale finale gespeeld tegen twee scholen uit Heemskerk. Het meisjesteam van kindcentrum Helmgras won van de Zevenhoeven uit Heemskerk. De jongens van kindcentrum Paulusburcht versloegen in een spannende wedstrijd het team van De Bareel uit Heemskerk. Alle teams waren aan elkaar gewaagd, waardoor er een spannende penaltyserie nodig was voor de beslissing.

Op woensdag 18 mei vertrokken de beide Castricumse kampioenen samen met een bus naar de Regiofinale bij FC Den Helder. Het vervoer was verzorgd door de beide ouderverenigingen van de kindcentra Helmgras en Paulusburcht. Gefocust en gespannen vertrokken de teams en hun supporters naar Den Helder om het op te nemen tegen schoolvoetbalkampioenen uit de KNVB regio west. In twee spannende toernooien vochten de voetballers zich een weg door de poulewedstrijden en speelden vervolgens in de kruisfinales. Ontzettend goed en sportief gespeeld. Helaas was het niet voldoende voor het ticket naar de districtsfinale. Wel een geweldige ervaring voor de voetballers, hun klasgenoten én de supporters!

Afbeelding
Kom samen bij Sportcentrum De Bloemen 7 uur geleden
Afbeelding
Transitie-café Castricum over biodiversiteit 10 uur geleden
Afbeelding
Steekpartij en twee aanrijdingen 14 uur geleden
Afbeelding
Dave van Kuilenburg pakt iedereen in 28 mei, 15:53
Afbeelding
Man aangehouden na conflict in Castricum 28 mei, 10:00 1
Afbeelding
Inspreken over de kadernota 2024 27 mei, 15:52
Afbeelding
Hoe leefbaar is jouw buurt? 27 mei, 13:02
Afbeelding
Tijdelijk andere locatie Reddingsbrigade en EHBO-post 27 mei, 09:00
Afbeelding
Banenbeurs georganiseerd voor Oekraïense inwoners 26 mei, 15:57
Afbeelding
Jaren '80 dansavond in clubMariz 26 mei, 09:58
Afbeelding
Een kijkje in de watertoren in Bakkum video 25 mei, 15:52
Afbeelding
Dringend tekort bij Kledingbank Noord Holland Noord 25 mei, 10:00