Afbeelding
Foto: website Vitesse'22

Vitesse’22 wint de CAL Cup 2021

Sport Castricum

CASTRICUM - De twintigste ronde van de CAL Cup is zondagmiddag gewonnen door Vitesse’22. Een 3-1 zege op VV Limmen maakte Vitesse’22 de duidelijke winnaar van dit jaarlijkse toernooi van de voetbalclubs binnen de CAL gemeenten.

Het toernooi werd bij Vitesse’22 georganiseerd en stond in het teken van het 100e levensjaar van de club, die in mei 2022 het 100-jarige bestaan zal vieren. Hiervoor werd de volgorde van het toernooi gewijzigd, met medewerking van FC Castricum die dit jaar eigenlijk gastheer zou zijn. De sfeer op dit leuke toernooi was ook dit jaar geweldig. De belangstelling van supporters van alle clubs was groot. Iedereen leek toe aan gezelligheid, want er was veel publiek bij alle drie wedstrijdronden. Het was mooi om te zien hoe goed de sfeer was tussen de leden en de supporters van de deelnemende clubs.

Hoewel het weer zondagmiddag wat tegenviel, was ook de laatste speelronde aantrekkelijk. Meervogels won met 1-0 van FC Castricum, terwijl Vitesse met 3-1 won van VV Limmen. Bij Vitesse scoorde aanvoerder Jort Kaandorp twee mooie doelpunten. Op een vol terras werd de CAL Cup aan de trotse aanvoerder uitgereikt door secretaris Fons Lute, in bijzijn van voorzitters en bestuursleden van de deelnemende clubs. Het winnende team is trots op deze wisselbokaal, die dit jubileumjaar een prominente plaats zal krijgen in de bestuurskamer.  

Gedurende de hele dag was er ook een kick-off voor alle lagere seniorenteams van Vitesse waarbij er onderlinge wedstrijden werden gespeeld. Dames 1 en Vitesse 5 hielden zelfs een mix wedstrijd. Tevens was er ook een ochtend toernooi 7 x 7 voor de Veteranen 35+, HGAD en een uitgenodigd team uit Bloemendaal/Haarlem. Alle velden waren zo bezet en op deze manier kon er gespreid over de dag naar diverse wedstrijden worden gekeken. Na afloop kon men dan ook aanschuiven op het ‘grootste terras van Castricum’.

Bron: Facebookpagina Vitesse’22

Afbeelding
Kom samen bij Sportcentrum De Bloemen 8 uur geleden
Afbeelding
Transitie-café Castricum over biodiversiteit 11 uur geleden
Afbeelding
Steekpartij en twee aanrijdingen 15 uur geleden
Afbeelding
Dave van Kuilenburg pakt iedereen in 28 mei, 15:53
Afbeelding
Man aangehouden na conflict in Castricum 28 mei, 10:00 1
Afbeelding
Inspreken over de kadernota 2024 27 mei, 15:52
Afbeelding
Hoe leefbaar is jouw buurt? 27 mei, 13:02
Afbeelding
Tijdelijk andere locatie Reddingsbrigade en EHBO-post 27 mei, 09:00
Afbeelding
Banenbeurs georganiseerd voor Oekraïense inwoners 26 mei, 15:57
Afbeelding
Jaren '80 dansavond in clubMariz 26 mei, 09:58
Afbeelding
Een kijkje in de watertoren in Bakkum video 25 mei, 15:52
Afbeelding
Dringend tekort bij Kledingbank Noord Holland Noord 25 mei, 10:00