Moederdag en het voorjaar kan beginnen bij Kwekerij Cristian Schilder. Foto: aangeleverd
Moederdag en het voorjaar kan beginnen bij Kwekerij Cristian Schilder. Foto: aangeleverd Foto: aangeleverd

Christian Schilder in Limmen: een bloeiend begin voor Moederdagcadeaus

Nieuws

LIMMEN - Met het voorjaar in volle gang en Moederdag voor de deur, is het weer tijd om aan het buitenleven te denken. En wat is er nu een beter geschenk voor je dierbare moeder dan een prachtig bloemetje? Gelukkig is er een prachtige bloemenkas aan de Rijksweg in Limmen, tussen Broekhuis en Keer op Keer, waar je een uitgebreide selectie van bloemen en planten kunt vinden.

Kwekerij Cristian Schilder heeft onlangs een fonkelnieuw pand geopend, en het is een lust voor het oog. Dit ruime complex herbergt een overvloed aan vertrouwde producten, met een speciale nadruk op zelfgekweekte perkplanten. Van geraniums tot million bells, van portulacca tot vlijtige liesjes, hier vind je alles wat je nodig hebt om je tuin tot bloei te brengen. Bovendien is het assortiment uitgebreid met meer ruimte voor vaste planten, waardoor er nog meer keuze is dan voorheen.

Maar het begint allemaal met een goede basis, en daarom biedt Kwekerij Cristian Schilder ook een assortiment aan bodemverbeteraars, zoals bemeste tuinaarde, tuinturf, gedroogde koemest en potgrond. Zo zorg je ervoor dat je tuin de voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft om te gedijen.

Maak je geen zorgen over parkeren, want er is ruime parkeergelegenheid beschikbaar via het Zijakkertje, en de wegwerkzaamheden aan de Rijksweg hebben geen invloed op de bereikbaarheid. Volg gewoon de borden bij de stoplichten bij Dirk van der Steen en je bent er zo.

Maar wie zijn nu eigenlijk de gezichten achter Kwekerij Cristian Schilder? Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1992, toen Siem en Willy Schilder, de ouders van Cristian, begonnen met het kweken van bloemen. Sindsdien is het bedrijf geëvolueerd en uitgebreid, met Cristian die in 2008 het roer overnam. Tegenwoordig is hij de drijvende kracht achter het bedrijf, bijgestaan door zijn vader en af en toe zijn vrouw Heidi, samen met een team van toegewijde medewerkers.

Of je nu op zoek bent naar een kleurrijk Moederdagcadeau of gewoon je tuin wilt opfleuren, Kwekerij Cristian Schilder heeft alles wat je nodig hebt en meer. Breng een bezoek aan hun nieuwe locatie op Rijksweg 127 in Limmen, of bekijk hun assortiment online op www.kwekerijcristianschilder.nl.

De veerpont heeft van december 2023 tot en met februari 2024 niet gevaren.
Tegemoetkoming voor abonnementhouders veerpont Akersloot 18 mei, 10:08
De gemeente is trots op de Blauwe Vlag.
Gemeente Castricum ontvangt opnieuw Blauwe Vlag voor schoon en veilig strand 17 mei, 10:12
Rugby!
Sportplezier in de meivakantie 13 mei, 12:19
Afbeelding
Muttathara bezoekt goede-doelen projecten in India 10 mei, 09:34
Afbeelding
Ommetje Oosterbuurt met Oer-IJ gids 8 mei, 14:43
Ontdek wat er zoal op het strand te vinden is.
Ga mee op ontdekkingstocht op het strand van Castricum 8 mei, 14:28
Afbeelding
Inwoners kernen Bakkum en Castricum om input gevraagd voor nieuw Integraal Verkeersplan 8 mei, 12:27
Moederdag en het voorjaar kan beginnen bij Kwekerij Cristian Schilder. Foto: aangeleverd
Christian Schilder in Limmen: een bloeiend begin voor Moederdagcadeaus 7 mei, 14:04
Gemaal 1879.
Gemaal 1879 werkt komende zondag 7 mei, 12:00
Afbeelding
Gratis zwemactiviteiten voor kinderen 7 mei, 10:59
Afbeelding
Eerbetoon lokale verzetsstrijders op straatnaamborden 6 mei, 10:38
De Schuilkerk, Beeldbank Oud-Castricum nr. 300688
Ommetje Oosterbuurt met Oer-IJ gids 5 mei, 10:00