Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Twee weken feest bij Expert Castricum en Wormerveer

Ingezonden Castricum

Bij Expert Castricum hangen deze twee weken de ballonnen en feestslingers weer aan het plafond. Expert bestaat in Nederland 50 jaar en als kers op de taart is Expert ook uitgeroepen tot beste winkelketen in de branche Elektronica. "Daar zijn we heel trots op!", vertelt Danny de Graaf. Er zijn de laatste jaren veel winkelketens weggevallen in de branche en Expert heeft zich in de markt positief onderscheiden ten opzichte van de rest. De klanten weten hun service al vele jaren te waarderen en door hun stem zijn zij de winnaar geworden van de beste winkelketen. Daar willen zij hun klanten natuurlijk voor bedanken en ook voor het vertrouwen dat iedereen in ze heeft. Hierdoor bestaan ze al 87 jaar en kunnen zij met Expert landelijk hun 50-jarig jubileum vieren. In een snel veranderende markt staan zij met hun formule sterk.

De beste Service!

Zeker ook door de vergrijzing van de bevolking en de steeds sneller veranderende technische ontwikkelingen is de vraag naar advies en installatie groter geworden. Expert neemt graag alle tijd om te inventariseren wat de wens is, en kan hierbij het beste advies geven, welk product uit het enorme assortiment hier het best op aansluit. Ook de installatie aan huis kunnen zij dan uitstekend verzorgen, want pas als alles op de juiste manier is geïnstalleerd, haal je echt alle voordelen uit de nieuwe aankoop. Expert wil graag dat klanten bij hen terugkomen, omdat ze blij zijn met het advies en de aankoop. Ook de combinatie van de webshop en 'stenen' winkel is een goede combi. Iedereen kan bij Expert online bestellen, maar dan natuurlijk wel met de persoonlijke afhandeling van de winkel in de buurt. Als er iets met de aankoop aan de hand is, is het ook bij online aankopen natuurlijk veel handiger dat de service, die het graag voor u oplost, in de buurt is. Zij zijn geen callcenter die nummertjes afhandelt.

Natuurlijk willen ze bij een feest ook hun klanten verwennen, en dat gaan ze zeker doen!

De komende 2 weken geven ze 20% korting op vele artikelen, en dat vaak nog samen met extra kortingsacties. De uitgelezen kans om zeer voordelig de mooiste OLED of LED tv te kunnen kopen, die normaal boven budget ligt. Of een nieuwe zuinige wasmachine, droger of koelkast. Maar ook voor inbouwapparatuur is er veel voordeel te behalen, met natuurlijk een vakkundige installatie na aankoop.

De voorraden van Expert zijn aangevuld, en zij nodigen iedereen uit om zijn of haar voordeel alvast te claimen. Ze leggen de aankoop graag voor u vast om zo de beste deal te behalen.

Bron en foto: Expert http://www.expert.nl/castricum

Afbeelding
Kennemer Wonen verduurzaamt wagenpark met acht elektrische auto's 16 uur geleden
Afbeelding
Slootjesdag Bakkum 11 juni 19 uur geleden 1
Afbeelding
Ontving jij het NL-Alert testbericht? 23 uur geleden 2
Afbeelding
Districtsfinales voor DOS 5 jun., 15:55
Afbeelding
Kom je ook naar de reünie op het Bonhoeffercollege? 5 jun., 12:48
Afbeelding
Het politienieuws met o.a. ruzies, ongevallen en insluiping 5 jun., 08:58
Afbeelding
Profielschets nieuwe burgemeester vastgesteld 4 jun., 15:52
Afbeelding
Stiltewandeling naar het strand 4 jun., 12:37
Afbeelding
Nieuwe terras De Oude Keuken Bakkum feestelijk geopend video 4 jun., 09:09
Afbeelding
Natuurnetwerk Nederland versterkt natuur in Zanderij Noord 3 jun., 15:56
Afbeelding
Metamorfose Camping Bakkum video 3 jun., 10:06
Afbeelding
Beleef de spectaculaire Klim naar Het Grote Raam 2 jun., 15:50