Afbeelding
Foto: Pastor Mike Nagtegaal op Facebook

Limmen schiet te hulp na diefstal geld schoenendoosactie

Human Interest Limmen

LIMMEN - Nadat er op 12 november of in de nacht van 12 op 13 november een insluiper is geweest in de Corneliuskerk die geld voor de schoenendoosactie roofde, heeft Limmen niet stilgezeten. Verschillende mensen doneerden geld en dat liet pastor Mike Nagtegaal niet onberoerd.

“Onvoorstelbaar hoeveel een klein berichtje op Facebook los kan maken”, vertelt pastor Mike Nagtegaal in de nieuwsbrief van de Corneliusparochie. “Nadat vorige week het verzendgeld uit de enveloppen bij de schoenendozen was gestolen, werd ik door meerdere bedrijven en particulieren uit Limmen benaderd met het aanbod de gemaakte kosten te vergoeden. Ik was er gewoon sprakeloos van! Temeer nog omdat het niet meer nodig is, omdat verschillende mensen envelopjes met geld in de brievenbus deden, of het direct aan mij gaven. We zijn jullie allen echt heel erg dankbaar, en ik kan oprecht zeggen dat ik op dat moment trots voelde dat ik mag werken voor deze dorpsgemeenschap.”

Lees ook: Insluiper Corneliuskerk neemt geld schoenendoosactie mee

Zaterdag 19 november komt de goedheiligman op bezoek in de kerk! Eerst komt hij samen met Piet om 10.30 uur bij Kerk op Schoot de allerkleinste Limmertjes bezoeken, en om 19.00 uur sluit hij aan bij de Gezinsviering om de schoenendozen van de kinderen zelf in ontvangst te nemen.