Mauricio Leijser
Mauricio Leijser Foto: aangeleverd

Genieten van het nu in Bakkum

Cultuur Bakkum

BAKKUM - Op 12, 13 en 14 mei en de vrijdagen tot 2 juni is de expositie ‘Moment’ van 13.00 tot 18.00 uur te beleven bij Atelier Marina & Sabrina aan de van Oldenbarneveldweg 32 in Bakkum. Met ‘moment’ of ‘nu’ of ‘in dit ogenblik’ diepen ze het thema ‘What if…’ verder uit. Wat als we in het moment leven? Niet gisteren of morgen maar nu. We kunnen het verleden niet veranderen en de toekomst niet voorspellen dus laten we dit moment koesteren!

De Polaroids van Sabrina hebben een prominente rol in deze expositie. De inspiratie voor deze groeiende serie ontstond 5 jaar geleden tijdens een live performance van Sabrina bij Open Atelier Marina & Sabrina. Polaroid no 4: L’incontro is onderdeel van de expositie ‘Moment’. Met intense, kwetsbare en oprechte blik zoekt dit portret oogcontact met toevallige of bewuste bezoekers.

Live muziek
Hier dan toch een voorspelling want ‘genieten van het nu’ gaat zondag 14 mei zéker lukken! Singer-songwriter Mauricio Leijser komt live bij Marina & Sabrina optreden. Mauricio is een unieke muzikant met een sterke eigen sound. Hij is van Braziliaanse komaf en leerde zichzelf al jong zingen, gitaar en piano spelen. Vanaf zijn 20e richt hij zich naast het live performen op het produceren en recorden van zijn muziek. Zo krijgen zijn nummers ‘de body’ die ze volgens Mauricio nodig hebben. Hij laat zijn liefde voor hiphop en R&B duidelijk in zijn nummers naar voren komen en geeft alles wat hij meemaakt, van mooi tot schokkend, bloot in zijn teksten. Muziek is wat hem door het leven trekt en zoals hij zelf zegt: muziek is niet iets wat je hoort… maar iets wat je voelt.

Op 14 mei speelt Mauricio Leijser 2 sets die starten om 15.30 en 16.30 uur. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom! Een vrijwillige bijdrage voor de muzikant wordt zeer gewaardeerd.

Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 21 uur geleden
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01