V.l.n.r. Edith en Cindy.
V.l.n.r. Edith en Cindy. Foto: aangeleverd

Pluk de Dag in Bakkum

Cultuur Bakkum

BAKKUM - 10, 11 en 12 maart is de expositie ‘Seize the Day’ te beleven bij Open Atelier Marina & Sabrina aan de Van Oldenbarneveldweg 32 in Bakkum. Met ‘seize the day’, ‘pluk de dag’ of ‘carpe diem’ diept kunstenaarsduo Sabrina Tacci en Marina Pronk het thema ‘What if…’ verder uit. Wat als we alles uit elke dag halen? Wat als uitstel of afstel tot het verleden behoort en we van elke dag een feestje maken? 

De mysterieuze ‘Gipsy Queen’ van schilderes Sabrina Tacci heeft een prominente rol in deze expositie. Met acryl op doek schilderde Sabrina deze schoonheid die haar avonturen sensueel, wild en zonder reserves tegemoet treedt. In een feest van licht en schaduw danst zij haar magische reis tegemoet.

Livemuziek
‘Pluk de dag’ is ook het motto van de zangeressen Edith Slop en Cindy Korsse: “Zingen is heerlijk en dat laten we graag horen!” Begeleid door gastgitarist Gerard Vester komen bekende en onbekende liedjes voorbij om naar te luisteren, mee te zingen of om heerlijk bij te mijmeren.

Het liveoptreden is op zondag 12 maart verdeeld over twee sets waarvan de eerste om 15.00 uur en de tweede om 16.00 uur start. Atelier Marina & Sabrina is elke vrijdag en elk tweede weekend van de maand van 13.00 tot 18.00 uur open. De toegang, een natje en een droogje zijn gratis. Een vrijwillige bijdrage voor de muziek wordt bijzonder gewaardeerd.

Gipsy Queen door Sabrina Tacci.
Afbeelding
Provincialeweg Castricum-Uitgeest afgesloten 9 uur geleden
Afbeelding
Aangepaste openingstijden receptie gemeentehuis 15 uur geleden
Afbeelding
Pont Akersloot tijdelijk uit de vaart, vervangende pont voor fietsers en voetgangers 29 nov., 13:55
Afbeelding
Turnster DOS naar District! 29 nov., 09:07
Afbeelding
Zilveren Schoolkantine Schaal voor Jac. P. Thijsse College 28 nov., 15:04
Afbeelding
Wetenschappelijke archeologische kennis over eerste 1000 jaar van Noord-Holland bijeengebracht in 'Noord-Holland in het eerste millennium' 28 nov., 12:00
Afbeelding
Vrijwilligers: Castricum is blij met jullie 27 nov., 15:16
Afbeelding
Castricumse Rugby Club boekt solide overwinning 27 nov., 11:06
Afbeelding
Ar Keltia in Vredeburg te Limmen 26 nov., 11:35
Afbeelding
Michel Agterberg pakt zwaarbevochten zege 25 nov., 14:42
Afbeelding
Feestelijke opening Kerstdorp van Ron de Boer 25 nov., 09:30
Afbeelding
Gemeente Castricum organiseert cursus 'Politiek Actief' 24 nov., 16:30