Afbeelding
Foto: Marina Pronk op Facebook

Open Atelier Marina & Sabrina ‘What if…?’

Cultuur Bakkum

BAKKUM - Op 12 en 13 november staan de deuren van de van Oldenbarneveldweg in Bakkum waar schilderes Sabrina Tacci en beeldhouwer en fotograaf Marina Pronk atelier houden, weer wagenwijd open en iedereen is bijzonder welkom. 

Hoe zou het zijn als alles wat nu recht, krom is? Stel alles wat nu klein is, groot wordt en vice versa of wat je niet lust onweerstaanbaar wordt. Alle bomen worden mensen en wij worden boom. Wat is ons voorland dan? What if… is onuitputtelijk maar er wordt slechts hier en daar een hapje van genomen in de spiksplinternieuwe expositie ‘What if… ?’. Zo laat Marina enkele foto’s van haar serie ‘Vertakking’ zien waarin vrouw en boom samenvloeien en toont haar prilste werk ‘Schaal III en IV’ waarin jute dat niet is en vloeibaar vast blijkt. 

Live muziek
Voorlopig is het elke 2e zondag van de maand feest bij Marina & Sabrina. Marian Huiberts, de welbekende Castricumse saxofoniste en vaste gast van de exposities heeft de muzikale programmering van de open weekenden ter hand genomen. Op zondag de 13e brengen Hugo Koeman en Dick Tuninga het thema ‘What if…?’ muzikaal tot leven. Wat als een bekende song toch even anders gaat? Hugo en Dick vormen samen de harde kern van 2HD. Ze zijn avontuurlijk muzikaal en gaan graag met een song van bijvoorbeeld Joe Jackson, the Stones, the Beatles, Zucchero, Doe maar of Thé Lau creatief, avontuurlijk en muzikaal aan de haal. Niet omdat een nummer of arrangement akoestisch niet uitvoerbaar is, maar vooral omdat het een heerlijke uitdaging is. Hugo (zang, percussie) en Dick (zang, akoestische gitaar) maken beiden al 55 jaar muziek in professionele bands en met elkaar. Zondag 13 november spelen ze van 14.30  tot 17.00 uur bij Open Atelier Marina & Sabrina en iedereen is van harte welkom! Een natje, droogje en de toegang is gratis. Een kleine bijdrage voor de band is fijn.

Afbeelding
Regels voor het vliegen met een drone 10 uur geleden 3
Afbeelding
Paddenstoelenwandeltocht 13 uur geleden
Afbeelding
Is uw sloot al schoon? 16 uur geleden
Afbeelding
Politieberichten met o.a. kamperen op dak Kustlijn 19 uur geleden
Afbeelding
Inzamelactie oude mobieltjes en tablets voor Opkikker 1 okt., 16:45
Afbeelding
Dave van Kuilenburg afgetekend de sterkste mountainbiker 1 okt., 14:01
Afbeelding
Peutercafé Limmen viert één jaar van ontdekken, spelen en groeien 1 okt., 11:01
Afbeelding
Geen treinen tussen Uitgeest en Alkmaar 1 okt., 09:40
Afbeelding
'Bij mij thuis' Kinderboekenweek 2023 1 okt., 08:01
Afbeelding
Webinar 'in gesprek met jouw kind over alcohol en drugs' 30 sep., 19:05
Afbeelding
Dankzij tegel-ophaalservice zorgeloos vergroenen 30 sep., 15:58
Afbeelding
21 sollicitanten voor de functie van burgemeester 30 sep., 12:00