Afbeelding
Foto: aangeleverd

Expositie Gon Bello en Marja Lingsma

Cultuur Limmen

LIMMEN - Met ingang van het weekend van zaterdag 30 en zondag 31 juli is de intieme expositieruimte van Gon Bello geopend aan de Lange Akker 21 in Limmen, beide dagen van 11.00 uur tot 17.00 uur. Verder is haar expositieruimte ieder laatste weekend van de maand geopend met als openingstijden 11.00 uur tot 17.00 uur (of na afspraak (06 16 61 91 05)

Gon Bello is beeldhouwster. Haar werkwijze om beelden te maken is anders dan gebruikelijk. Ze maakt geen voorbeeld in klei, maar gaat direct aan de slag met de steen. Bij het uitzoeken van de steen laat ze zich vooral leiden door de vorm en de kleuren die in de steen zitten. Ze “leest” als het ware de steen. Vorm en kleur van de steen zijn vooral bepalend voor het uiteindelijk resultaat, waardoor de beelden variëren van figuratief tot abstract. Eerder heeft ze al in binnen- en buitenland geëxposeerd. Het werk van Gon is ook te zien op www.gonbello.nl Hierop worden ook afwijkende openingstijden gepubliceerd. 

Voor deze expositie heeft ze als gastexposant Marja Lingsma uitgenodigd. Marja is beeldend fotografe. Ze vindt het spannend om te spelen met de ruimte in tijd en de ruimte tussen verbeelding en realiteit. Om vorm te geven aan haar verhalen en gevoelens maakt ze foto’s waarvan ze delen gebruikt om een nieuw eigen geheel te maken. Meestal maakt ze vrij werk, maar ze heeft in opdracht ook boekomslagen gemaakt en boeken geïllustreerd  Ook Marja heeft een zeer ruime ervaring met exposeren. Meer van het werk van Marja is te zien op: www.marjalingsma.nl.

Afbeelding
Kennemer Wonen verduurzaamt wagenpark met acht elektrische auto's 15 uur geleden
Afbeelding
Slootjesdag Bakkum 11 juni 18 uur geleden 1
Afbeelding
Ontving jij het NL-Alert testbericht? 22 uur geleden 2
Afbeelding
Districtsfinales voor DOS 5 jun., 15:55
Afbeelding
Kom je ook naar de reünie op het Bonhoeffercollege? 5 jun., 12:48
Afbeelding
Het politienieuws met o.a. ruzies, ongevallen en insluiping 5 jun., 08:58
Afbeelding
Profielschets nieuwe burgemeester vastgesteld 4 jun., 15:52
Afbeelding
Stiltewandeling naar het strand 4 jun., 12:37
Afbeelding
Nieuwe terras De Oude Keuken Bakkum feestelijk geopend video 4 jun., 09:09
Afbeelding
Natuurnetwerk Nederland versterkt natuur in Zanderij Noord 3 jun., 15:56
Afbeelding
Metamorfose Camping Bakkum video 3 jun., 10:06
Afbeelding
Beleef de spectaculaire Klim naar Het Grote Raam 2 jun., 15:50