Afbeelding
Foto: aangeleverd

Bijeenkomst over fietsverkeersregels in Castricum

Algemeen Castricum

CASTRICUM - Hoe lang geleden heb je theorie- en verkeersexamen gedaan? Ken je alle verkeersregels nog? Bij een kort testje van Veilig Verkeer Nederland blijkt dat veel mensen de verkeersregels niet altijd weten. Vandaar dat de buurtsportcoaches van Team Sportservice samen met een getrainde expert van Veilig Verkeer Nederland een gratis opfriscursus organiseren in de raadszaal van het gemeentehuis in Castricum. Test jouw eigen kennis, het wordt een leerzame en gezellige middag!

Deze bijeenkomst draait onder andere om het opfrissen van de verkeersregels en de bewustwording van je deelname in het verkeer. Het aantal fietsongelukken neemt de laatste jaren fors toe. Om de kans op een ongeval te verkleinen is het belangrijk dat je de verkeersregels kent en beheerst. De bijeenkomst is op dinsdag 3 oktober van 13.30 tot 16.00 uur. Deelname aan deze activiteit is gratis. Er is een korte pauze voor een kopje koffie/thee en wat lekkers.

Na de bijeenkomst zullen ze je via de mail een link sturen naar de website van Veilig Verkeer Nederland. Op hun site kun je twee ‘opfrisquizen’ vinden. Door deze te maken kun je in korte tijd je verkeerskennis testen. Altijd leuk om deze quiz te doen met familieleden die niet naar deze bijeenkomst zijn geweest. Jij zult dan vast en zeker winnen! Aanmelden voor de bijeenkomst is verplicht en doe je via de agenda op de website www.teamsportservice.nl/kennemerland

Let op: Er zijn slechts 20 plekken beschikbaar. Meld jezelf dus op tijd aan, want vol=vol. Heb je vragen of lukt digitaal aanmelden niet? Bel of mail dan naar een van de buurtsportcoaches via 088-2037340 of mail naar kennemerland@teamsportservice.nl.

Afbeelding
Provincialeweg Castricum-Uitgeest afgesloten 9 uur geleden
Afbeelding
Aangepaste openingstijden receptie gemeentehuis 14 uur geleden
Afbeelding
Pont Akersloot tijdelijk uit de vaart, vervangende pont voor fietsers en voetgangers 29 nov., 13:55
Afbeelding
Turnster DOS naar District! 29 nov., 09:07
Afbeelding
Zilveren Schoolkantine Schaal voor Jac. P. Thijsse College 28 nov., 15:04
Afbeelding
Wetenschappelijke archeologische kennis over eerste 1000 jaar van Noord-Holland bijeengebracht in 'Noord-Holland in het eerste millennium' 28 nov., 12:00
Afbeelding
Vrijwilligers: Castricum is blij met jullie 27 nov., 15:16
Afbeelding
Castricumse Rugby Club boekt solide overwinning 27 nov., 11:06
Afbeelding
Ar Keltia in Vredeburg te Limmen 26 nov., 11:35
Afbeelding
Michel Agterberg pakt zwaarbevochten zege 25 nov., 14:42
Afbeelding
Feestelijke opening Kerstdorp van Ron de Boer 25 nov., 09:30
Afbeelding
Gemeente Castricum organiseert cursus 'Politiek Actief' 24 nov., 16:30