Two Imaginary DJ's
Two Imaginary DJ's Foto: Aleid Bos

Jaren ‘80 dansavond in clubMariz

Algemeen Castricum

CASTRICUM - Sinds 2018 zet het Castricumse DJ-duo Two Imaginary DJ’s met hun jaren ‘80 dansavonden zalen op z’n kop. Maar dan wel met “verantwoorde” jaren ‘80 hits. Denk aan hits van Madness, Doe Maar, U2, The Smiths, The Cure, Depeche Mode, Eurythmics of New Order. 

Op zaterdag 27 mei komt het duo eindelijk weer eens draaien in hun thuisdorp Castricum en wel in clubMariz aan de Dorpstraat. “Het is al weer drieënhalf jaar jaar geleden dat we voor het laatst in Castricum hebben gedraaid. Dat vinden wij ook veels te lang geleden. Bij clubMariz hebben we de perfecte plek gevonden om er voor ons thuispubliek weer een groot feest van te maken”, aldus de Two Imaginary DJ’s Richard Heideman en Sander Steggink. “Wat ons zo bijzonder maakt?” Daar is het DJ duo duidelijk over: “We draaien alleen muziek vanaf vinyl platen, niks digitaal. Authentiek jaren ‘80 dus. En ondertussen staan we net zo hard mee te dansen als het publiek! Voor iedereen op de dansvloer is het overigens vaak een feest der herkenning of een reactie van: ‘Oh ja díe plaat!’”. Verzoekjes indienen mag uiteraard ook. En: “Het leuke is dat de muziek uit de jaren ‘80 ook steeds jongere generaties bereikt. Veel bands uit die tijd zijn nu nog populairder dan toen. Door Spotify & Tiktok ontdekken steeds meer mensen hoe goed de muziek is die toen is gemaakt.” 

Het jaren ‘80 dansfeest met de Two Imaginary DJ’s is op zaterdag 27 mei in clubMariz, Dorpstraat 72, Castricum. Aanvang 21.00 uur. Voorverkoop online via deze link of aan de deur op de avond zelf. Entree: € 6,50. 

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 11 uur geleden
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57