Two Imaginary DJ's
Two Imaginary DJ's Foto: Aleid Bos

Jaren ‘80 dansavond in clubMariz

Algemeen Castricum

CASTRICUM - Sinds 2018 zet het Castricumse DJ-duo Two Imaginary DJ’s met hun jaren ‘80 dansavonden zalen op z’n kop. Maar dan wel met “verantwoorde” jaren ‘80 hits. Denk aan hits van Madness, Doe Maar, U2, The Smiths, The Cure, Depeche Mode, Eurythmics of New Order. 

Op zaterdag 27 mei komt het duo eindelijk weer eens draaien in hun thuisdorp Castricum en wel in clubMariz aan de Dorpstraat. “Het is al weer drieënhalf jaar jaar geleden dat we voor het laatst in Castricum hebben gedraaid. Dat vinden wij ook veels te lang geleden. Bij clubMariz hebben we de perfecte plek gevonden om er voor ons thuispubliek weer een groot feest van te maken”, aldus de Two Imaginary DJ’s Richard Heideman en Sander Steggink. “Wat ons zo bijzonder maakt?” Daar is het DJ duo duidelijk over: “We draaien alleen muziek vanaf vinyl platen, niks digitaal. Authentiek jaren ‘80 dus. En ondertussen staan we net zo hard mee te dansen als het publiek! Voor iedereen op de dansvloer is het overigens vaak een feest der herkenning of een reactie van: ‘Oh ja díe plaat!’”. Verzoekjes indienen mag uiteraard ook. En: “Het leuke is dat de muziek uit de jaren ‘80 ook steeds jongere generaties bereikt. Veel bands uit die tijd zijn nu nog populairder dan toen. Door Spotify & Tiktok ontdekken steeds meer mensen hoe goed de muziek is die toen is gemaakt.” 

Het jaren ‘80 dansfeest met de Two Imaginary DJ’s is op zaterdag 27 mei in clubMariz, Dorpstraat 72, Castricum. Aanvang 21.00 uur. Voorverkoop online via deze link of aan de deur op de avond zelf. Entree: € 6,50. 

Afbeelding
Regels voor het vliegen met een drone 10 uur geleden 3
Afbeelding
Paddenstoelenwandeltocht 13 uur geleden
Afbeelding
Is uw sloot al schoon? 16 uur geleden
Afbeelding
Politieberichten met o.a. kamperen op dak Kustlijn 19 uur geleden
Afbeelding
Inzamelactie oude mobieltjes en tablets voor Opkikker 1 okt., 16:45
Afbeelding
Dave van Kuilenburg afgetekend de sterkste mountainbiker 1 okt., 14:01
Afbeelding
Peutercafé Limmen viert één jaar van ontdekken, spelen en groeien 1 okt., 11:01
Afbeelding
Geen treinen tussen Uitgeest en Alkmaar 1 okt., 09:40
Afbeelding
'Bij mij thuis' Kinderboekenweek 2023 1 okt., 08:01
Afbeelding
Webinar 'in gesprek met jouw kind over alcohol en drugs' 30 sep., 19:05
Afbeelding
Dankzij tegel-ophaalservice zorgeloos vergroenen 30 sep., 15:58
Afbeelding
21 sollicitanten voor de functie van burgemeester 30 sep., 12:00