Afbeelding
Foto: Anita Webbe

Stakingen OV op 19 en 20 januari

Algemeen Regio

REGIO - Vakbond FNV heeft haar leden opgeroepen om te staken op 19 en 20 januari. Jouw bus of trein rijdt hierdoor mogelijk niet, of niet op tijd.

Vakbond FNV is het niet eens met het bod van werkgevers voor een nieuw CAO OV. Let op: niet al het OV-personeel staakt. De Connexxion chauffeurs die wel aan het werk gaan, zullen hun uiterste best doen om de dienstregeling toch zoveel mogelijk uit te voeren. Connexxion weet pas op de dag zelf in hoeverre dat gaat lukken en kan op dit moment daarom nog geen uitspraken doen over de mate van rituitval vertraging, mogelijk gewijzigde routes en eventuele aanspraak op restitutie voor abonnementshouders.

Connexxion laat op haar website weten dat ze helaas pas kort van tevoren weet welke bussen kunnen rijden en welke niet. Dit hangt er namelijk vanaf hoeveel medewerkers -die die dag dienst hebben- gaan staken. Vorig jaar is er al meer gestaakt. Toen kon gemiddeld ongeveer 70% van de dienstregeling gewoon gereden worden.

Ook de NS meldt op haar website dat er voor donderdag 19 januari en vrijdag 20 januari stakingen zijn aangekondigd in het regionaal streekvervoer. Dit kan gevolgen hebben voor je reis. Houd de website van de vervoerder in de gaten voor meer informatie. De NS-treinen blijven volgens dienstregeling rijden.

Plan je reis zo kort mogelijk voor vertrek via de reisplanner of via 9292.nl voor actuele reisinformatie. Ook worden bijzonderheden op deze website gemeld.

Bron: Connexxion en NS

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 23 apr, 13:15
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57