singer-songwriters Botman & Van Vleuten
singer-songwriters Botman & Van Vleuten Foto: Jessica Heetebrij en Corbino [Maarten Corbijn]

Vrijwilligers, bedankt voor jullie inzet!

Algemeen Castricum

CASTRICUM - Tijdens Vrijwilligersbedankt kregen inwoners van de gemeente Castricum, die actief zijn als vrijwilliger, een bedankje als blijk van waardering voor hun inzet. Waar het vorig jaar nog plaatsvond met inachtneming van coronamaatregelen, kon dit jaar Vrijwilligersbedankt weer op de ‘ouderwetse’ manier plaatsvinden.

Er was voor ieder wat wils. Naast de cadeaubonnen, kon je kiezen voor een kook- of schilderworkshop, een rondleiding bij Huis van Hilde, een wijnproeverij of boswandeling. Of je koos voor de bioscoop. Wie rust en ontspanning wilde, gaf zich op voor een ontspannen reikibehandeling of een yoga workshop.

Vrijwilligersbedankt is afgesloten in Theater Koningsduyn met het vertelconcert ‘Love Letters’, door singer-songwriters Botman & Van Vleuten. Aan het eind van hun optreden werd er een ‘Love Letter’ voorgelezen, geschreven door Falgun Binnendijk, wethouder van o.a. Welzijnswerk in de gemeente Castricum. In deze ‘liefdesbrief’ roemde hij alle vrijwilligers voor hun inzet, tijd en enthousiasme!

De gemeente Castricum, Welzijn Castricum en het Vrijwilligers Informatie Punt bedanken alle bedrijven en ondernemers voor hun bijdrage aan een succesvol Vrijwilligersbedankt 2022: Anandi Yoga, Corso Bioscoop, Hof van Kijk Uit, Huis van Hilde, Jacobshoeve Bakkum, Mieke Rozing, Monica Rous, Patisserie Tearoom De Roset, Theater Koningsduyn, SmaakVermaak en de Wereldwinkel.