Afbeelding
Foto: DANIEL KROLL FOTOGRAFIE

Sinterklaasavond voor het goede doel

Algemeen Limmen

LIMMEN  - Sinterklaas is dit jaar weer bereid gevonden om een stop te maken in Limmen voor een leuke, gevarieerde feestavond. Op geheel eigen wijze zal hij in de Heeren van Limmen zangers en zangeressen, bekende en minder bekende gasten ontvangen. De show vindt plaats op zaterdag 26 november en start om 20.30 uur, inloop vanaf 20.00 uur. Niemand minder dan burgemeester Mans zal aanwezig zijn om de avond te openen. 

Sinterklaas en kinderen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, zeker als het om ernstig zieke kinderen gaat. De gehele opbrengst van deze gezellige muzikale avond komt dit keer dan ook ten goede aan KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). Samen met de Sint hoopt de organisatie dan ook op een volle zaal. U komt toch ook?  

Zaterdag 26 november, Heeren van Limmen, aanvang 20.30 uur.

Het programma duurt tot circa 23.00 uur waarna er nog gelegenheid is om gezellig na te praten en te borrelen. Toegangskaarten (incl. koffie/thee en een koek) kosten € 12,50 en zijn te koop bij Slagerij Snel en Stuifbergen, beide te vinden op de Kerkweg in Limmen.