Afbeelding
Foto: Aangeleverd

De 4 meest gebruikte bedrijfsauto’s

Algemeen

Op zoek naar een bedrijfsauto voor jouw bedrijf waarin je veel materialen of producten en eventueel ook werknemers kunt vervoeren? Dan zijn er verschillende modellen op de markt om uit te kiezen. We bespreken de vier meest gebruikte daarvan.

Volkswagen Transporter

De meest verkochte bedrijfsauto ooit is de Volkswagen Transporter en nog steeds is het model ongekend populair. De Transporter werd al ruim 12 miljoen verkocht. Dat is ook niet gek, want deze handige bedrijfswagen is al op de markt sinds 1950 en inmiddels zijn er al zes generaties van het model verschenen. De Volkswagen Transporter heeft een laadvermogen tot zo’n 1.330 kg, waarmee het de meest ruime bestelbus in zijn klasse is.

Renault Trafic

Ook Renault maakt al lange tijd populaire en degelijke bedrijfsauto’s. Eerst deed men dat met de Estafette, maar sinds 1980 is er de Renault Trafic. Dit model, dat sinds 2014 toe is aan zijn derde versie (alles met een zeer degelijke en betrouwbare dieselmotor), staat te boek als een lichte bestelbus, maar dat neemt niet weg dat hij voor veel verschillende ondernemers uitstekend van pas kan komen. Zeker als je er met meerdere personen in wilt rijden, is de Trafic met dubbele cabine zeer geschikt.

Mercedes-Benz Vito

Het Duitse automerk Mercedes-Benz bracht deze bedrijfswagen met de modelnaam Vito voor het eerst op de markt in 1996. Zoals we gewend zijn van Mercedes, straalt ook de Vito luxe en elegantie uit. Enkele jaren geleden is het ontwerp nog geactualiseerd, waardoor de Mercedes-Benz Vito actueel en gewild blijft als bestelbus. Alle versies van de Vito zijn voorzien van een zuinige benzinemotor. Het model is zowel met enkele als met dubbele cabine verkrijgbaar. Dat maakt het ook mogelijk om er méér dan 2 of 3 werknemers mee te vervoeren.

Ford Transit Custom

Ook bijzonder populair is de Ford Transit Custom. Dit model is afgeleid van de ‘gewone’ Ford Transit, die al sinds 1965 wordt geproduceerd door Ford. Tot nu zijn er al meer dan acht miljoen exemplaren van de Ford Transit (Custom) verkocht. De Ford Transit Custom heeft een grote laadvloer, waardoor je er alle benodigde materialen en gereedschappen gemakkelijk mee kunt vervoeren. Er bestaan verschillende uitvoeringen van de Ford Transit Custom die van luxe opties voorzien kunnen zijn.

Heb je interesse in een van de hierboven besproken populaire en oerdegelijke bedrijfswagens voor jouw onderneming? Alle vier deze modellen zijn te koop of via lease te verkrijgen bij Dutch Vans.

Dit is een betaald artikel

Afbeelding
De veerpont heeft van december 2023 tot en met februari 2024 niet gevaren.
Tegemoetkoming voor abonnementhouders veerpont Akersloot 54 minuten geleden
De gemeente is trots op de Blauwe Vlag.
Gemeente Castricum ontvangt opnieuw Blauwe Vlag voor schoon en veilig strand gisteren
Rugby!
Sportplezier in de meivakantie 13 mei, 12:19
Afbeelding
Muttathara bezoekt goede-doelen projecten in India 10 mei, 09:34
Afbeelding
Ommetje Oosterbuurt met Oer-IJ gids 8 mei, 14:43
Ontdek wat er zoal op het strand te vinden is.
Ga mee op ontdekkingstocht op het strand van Castricum 8 mei, 14:28
Afbeelding
Inwoners kernen Bakkum en Castricum om input gevraagd voor nieuw Integraal Verkeersplan 8 mei, 12:27
Moederdag en het voorjaar kan beginnen bij Kwekerij Cristian Schilder. Foto: aangeleverd
Christian Schilder in Limmen: een bloeiend begin voor Moederdagcadeaus 7 mei, 14:04
Gemaal 1879.
Gemaal 1879 werkt komende zondag 7 mei, 12:00
Afbeelding
Gratis zwemactiviteiten voor kinderen 7 mei, 10:59
Afbeelding
Eerbetoon lokale verzetsstrijders op straatnaamborden 6 mei, 10:38
De Schuilkerk, Beeldbank Oud-Castricum nr. 300688
Ommetje Oosterbuurt met Oer-IJ gids 5 mei, 10:00