Afbeelding
Foto: Aangeleverd

De 4 meest gebruikte bedrijfsauto’s

Algemeen

Op zoek naar een bedrijfsauto voor jouw bedrijf waarin je veel materialen of producten en eventueel ook werknemers kunt vervoeren? Dan zijn er verschillende modellen op de markt om uit te kiezen. We bespreken de vier meest gebruikte daarvan.

Volkswagen Transporter

De meest verkochte bedrijfsauto ooit is de Volkswagen Transporter en nog steeds is het model ongekend populair. De Transporter werd al ruim 12 miljoen verkocht. Dat is ook niet gek, want deze handige bedrijfswagen is al op de markt sinds 1950 en inmiddels zijn er al zes generaties van het model verschenen. De Volkswagen Transporter heeft een laadvermogen tot zo’n 1.330 kg, waarmee het de meest ruime bestelbus in zijn klasse is.

Renault Trafic

Ook Renault maakt al lange tijd populaire en degelijke bedrijfsauto’s. Eerst deed men dat met de Estafette, maar sinds 1980 is er de Renault Trafic. Dit model, dat sinds 2014 toe is aan zijn derde versie (alles met een zeer degelijke en betrouwbare dieselmotor), staat te boek als een lichte bestelbus, maar dat neemt niet weg dat hij voor veel verschillende ondernemers uitstekend van pas kan komen. Zeker als je er met meerdere personen in wilt rijden, is de Trafic met dubbele cabine zeer geschikt.

Mercedes-Benz Vito

Het Duitse automerk Mercedes-Benz bracht deze bedrijfswagen met de modelnaam Vito voor het eerst op de markt in 1996. Zoals we gewend zijn van Mercedes, straalt ook de Vito luxe en elegantie uit. Enkele jaren geleden is het ontwerp nog geactualiseerd, waardoor de Mercedes-Benz Vito actueel en gewild blijft als bestelbus. Alle versies van de Vito zijn voorzien van een zuinige benzinemotor. Het model is zowel met enkele als met dubbele cabine verkrijgbaar. Dat maakt het ook mogelijk om er méér dan 2 of 3 werknemers mee te vervoeren.

Ford Transit Custom

Ook bijzonder populair is de Ford Transit Custom. Dit model is afgeleid van de ‘gewone’ Ford Transit, die al sinds 1965 wordt geproduceerd door Ford. Tot nu zijn er al meer dan acht miljoen exemplaren van de Ford Transit (Custom) verkocht. De Ford Transit Custom heeft een grote laadvloer, waardoor je er alle benodigde materialen en gereedschappen gemakkelijk mee kunt vervoeren. Er bestaan verschillende uitvoeringen van de Ford Transit Custom die van luxe opties voorzien kunnen zijn.

Heb je interesse in een van de hierboven besproken populaire en oerdegelijke bedrijfswagens voor jouw onderneming? Alle vier deze modellen zijn te koop of via lease te verkrijgen bij Dutch Vans.

Dit is een betaald artikel

Afbeelding
Afbeelding
Provincialeweg Castricum-Uitgeest afgesloten 9 uur geleden
Afbeelding
Aangepaste openingstijden receptie gemeentehuis 14 uur geleden
Afbeelding
Pont Akersloot tijdelijk uit de vaart, vervangende pont voor fietsers en voetgangers 29 nov., 13:55
Afbeelding
Turnster DOS naar District! 29 nov., 09:07
Afbeelding
Zilveren Schoolkantine Schaal voor Jac. P. Thijsse College 28 nov., 15:04
Afbeelding
Wetenschappelijke archeologische kennis over eerste 1000 jaar van Noord-Holland bijeengebracht in 'Noord-Holland in het eerste millennium' 28 nov., 12:00
Afbeelding
Vrijwilligers: Castricum is blij met jullie 27 nov., 15:16
Afbeelding
Castricumse Rugby Club boekt solide overwinning 27 nov., 11:06
Afbeelding
Ar Keltia in Vredeburg te Limmen 26 nov., 11:35
Afbeelding
Michel Agterberg pakt zwaarbevochten zege 25 nov., 14:42
Afbeelding
Feestelijke opening Kerstdorp van Ron de Boer 25 nov., 09:30
Afbeelding
Gemeente Castricum organiseert cursus 'Politiek Actief' 24 nov., 16:30