Afbeelding
Foto: aangeleverd

PrutsHubDagen voor jonge makers

Algemeen Castricum

CASTRICUM - De PrutsHubDagen komen naar je toe in de meivakantie! Een bibliotheek is meer dan een plek waar je boeken kunt lenen. 

Leuke uitdaging voor kinderen
Ben je nieuwsgierig naar techniek, programmeren en robotjes? Kom dan naar deze PrutsHubDagen. Je gaat spelenderwijs aan de slag met programmeren. En wat is dan prutsen? Nieuwe dingen uitproberen met andere jonge prutsers, fouten maken, opnieuw beginnen en veel plezier maken. Daardoor leer je programmeren, bouwen en een beetje techniek. 

Wat, wanneer en waar?
Op maandag 2 mei in de bibliotheek in Castricum kun je Prutsen met robots. Ze gaan in op de vraag hoe robots werken, wat ze kunnen en hoe je ze kan programmeren. Tijdens de PrutsHubDagen: Prutsen met robots, probeer je allerlei robots en apps uit waarmee je leert programmeren!   

Aanmelden 
Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Opgeven kan op de website via www.bknw.nl/agenda. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang! Bibliotheekleden betalen € 5,-, niet-leden € 7,50. De activiteiten zijn bestemd voor kinderen vanaf 7 jaar. Het tijdstip van de  activiteit is van 14.00 tot 15.30 uur.