Vitaliteitscoach Anita Veldt
Vitaliteitscoach Anita Veldt

Hoe gaat het met je? En nu echt? Aan tafel met... Anita Veldt

Algemeen Akersloot

Anita Veldt, vitaliteitscoach, is op vrijdag 27 september de gast aan tafel in de bibliotheek in Akersloot. Anita vertelt wat de reden is dat ze haar eigen praktijk is gestart. Ze zal uitleggen waarom alleen aanpak van voeding en beweging onvoldoende is om gezond te blijven. Ben je nieuwsgierig hoe je je gezondheid kunt verbeteren, waar je zelf direct mee aan de gang kunt en wat integrale leefstijlcoaching inhoud? Je bent van harte welkom. Schuif aan!

Anita Veldt is werkzaam als integraal leefstijl- en vitaliteitscoach. Zij begeleidt mensen bij de weg naar een vitaler leven. Zij werkt aan preventie van ziekte, gezond zijn en gezond blijven. Tevens werkt zij in het ziekenhuis als gespecialiseerd verpleegkundige in hart- en vaatziekten en begeleidt mensen na een beroerte. Daar bemerkt Anita dat leefstijl een grote rol speelt in ziekte en gezondheid.

De presentatie van Anita vindt plaatst op vrijdag 27 september van 15.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Akersloot, Rembrandtsingel 1, 1921 EK. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. De bibliotheek zorgt voor koffie en thee.

Aan tafel met… in de bibliotheek geeft mensen uit het dorp de gelegenheid om hun verhaal of kennis te delen met anderen. Dit kan een interessant beroep zijn, een leuke hobby, een onderwerp dat je na aan het hart ligt of iets interessants dat je hebt (mee)gemaakt. De leestafel in de bibliotheek biedt zo een podium voor interessante workshops, verrassende presentaties en boeiende verhalen. Als je zelf eens een "Aan tafel met…" wilt verzorgen kunt je je aanmelden bij de medewerkers in de bibliotheek.

Afbeelding
Kennemer Wonen verduurzaamt wagenpark met acht elektrische auto's 15 uur geleden
Afbeelding
Slootjesdag Bakkum 11 juni 18 uur geleden 1
Afbeelding
Ontving jij het NL-Alert testbericht? 22 uur geleden 2
Afbeelding
Districtsfinales voor DOS 5 jun., 15:55
Afbeelding
Kom je ook naar de reünie op het Bonhoeffercollege? 5 jun., 12:48
Afbeelding
Het politienieuws met o.a. ruzies, ongevallen en insluiping 5 jun., 08:58
Afbeelding
Profielschets nieuwe burgemeester vastgesteld 4 jun., 15:52
Afbeelding
Stiltewandeling naar het strand 4 jun., 12:37
Afbeelding
Nieuwe terras De Oude Keuken Bakkum feestelijk geopend video 4 jun., 09:09
Afbeelding
Natuurnetwerk Nederland versterkt natuur in Zanderij Noord 3 jun., 15:56
Afbeelding
Metamorfose Camping Bakkum video 3 jun., 10:06
Afbeelding
Beleef de spectaculaire Klim naar Het Grote Raam 2 jun., 15:50